... przez podmioty inne niż ubiegający się o wsparcie. Inkubator ma spełniać przepisy prawa w zakresie przetwarzania żywności, aby korzystający z niego lokalni producenci mogli w sposób legalny wytwarzać produkty ...
... przez podmioty inne niż ubiegający się o wsparcie. Inkubator ma spełniać przepisy prawa w zakresie przetwarzania żywności, aby korzystający z niego lokalni producenci mogli w sposób legalny wytwarzać produkty ...
... przez Julię Cęcek w zakresie wprowadzania systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w zakładach branży spożywczej, prowadzenie usług doradczych z tego zakresu oraz opracowywanie projektów ...
LGD "Jurajska Kraina" zachęca do zapoznania się z możliwością bezpłatnej promocji swoich produktów! Jesteś rolnikiem lub lokalnym producentem żywności i szukasz nabywców swoich produktów? Agencja Rynk ...
Inkubator kuchenny, zwany również przetwórczym, jest jednym ze sposobów pomocy lokalnym producentom żywności w wejściu na drogę profesjonalnej produkcji i sprzedaży, zanim zainwestują większe środki w ...
... wszystkich rodzajów gospodarki rolnej i zwiększenie rentowności gospodarstw rolnych.
Poprawa organizacji łańcucha żywnościowego i promowanie zarządzania ryzykiem w rolnictwie.
Odtwarzanie, chronienie ...
... piękne polichromie, mury i rzeźby. W 1655 r. warownię zdobyli Szwedzi, po czym założyli w niej magazyn broni i żywności. Latem 1787 r. Teofil Załuski – ostatni starosta ojcowski, podejmował tutaj króla ...
... Targowo-Kongresowym MT Polska. Ekologia i tradycja – to hasła, wokół których skupiały się tegoroczne Targi. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentowali szeroki wybór organicznej żywności i produktów ...